Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Nyelv
Hungarian hu
English en

Barnítókrémek 2. - DHA 2.

A barnítókrémek leggyakoribb hatóanyaga a DHA. Lehetőség szerint kerüld a használatát, mert káros a bőröd számára. De vajon milyen hatóanyagokat használj helyette? A két leggyakrabban használt természetes barnító alapanyag a kakaóvaj és a diólevél kivonat. Az előbbinek jól ismert a hatása, a 80-as évektől kezdve a napozókrémek kedvelt hatóanyaga volt. Illatosítja, fényesíti és egyenletesen barnulóvá teszi a bőrödet.

Manapság már nem minden napozókrém tartalmazza. Más lett a napozókrém funkciója: sokkal jobban kell védeni a bőrünket mint régen, így a barnító hatású kakaóvaj kiment a divatból. Külön funkciónak, barnító komponensként adagolják néhány naptejhez.

A másik, természetes, de nem a melaninszintézis szabályozásával működő barnító alapanyag a diólevél-kivonat. Ennek barnító hatása évezredek óta ismert, használata biztonságos.

A legjobb barnító krém persze a Krémpatika áltak is használt Tali alga-kivonat. Ez a melaninszintézis serkentésével barnítja a bőrödet, és ezzel együtt antioxidáns hatásával védi is a bőrödet a napsugárzástól.


Kiszállítás akár 1 napon belül!