Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ismerj meg minket!

Krémpatika - Bemutatkozás

Mindenki saját belátása és tapasztalata szerint dönti el, hogy minőségi, vagy olcsó kozmetikai terméket vásárol-e meg, DE! – mi történne, ha mindkét gondolatmenet találkozna? Ezt az álmot valósítottuk meg! A mi üzletpolitikánk nem másról szól mint reális áron, extra minőséget biztosítani, amely felől egyre több vásárlónk tetszését és bizalmát nyertük el.

Termékeinket nem a szivárvány színű drága címke/flakon különbözteti meg a drogériákban található hasonló kozmetikumok közül, hanem az egyedi, letisztult és lényegre törő csomagolás.

A KrémPatika 2017-ben született és már kezdetben úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk az első kis boltunkat, Újlipótváros szívében, a Pannónia utcában. Hogy miért azonnal egy üzletet és nem webshop-ot? Úgy gondoltuk, hogy az első dolgunk, a személyes kapcsolat kialakítása a vásárlóinkkal, akik által még inkább megbizonyosodhadtunk a felől, hogy tökéletes termékeket kínálunk számukra. Ezek bizalmi termékek, ezáltal amennyiben lehetőség van rá, üzletünkben bárki kipróbáhatja. Különösen nagy figyelmet fordítunk a családias légkörre, záporozhatnak a kérdések és örömmel válaszolunk rá. Törzsvásárlóinkat szinte barátian kezeljük, ha csak egy szappanért ugranak be, vagy, ha hosszabban kutatnak a termékszelekció  között. Visszajáró vendégeink között patikust, kozmetikust is üdvözölhetünk, ami számunkra nagyon nagy dicséret.

Igyekszünk a legszebb alapanyagokat használni és a legtermészetesebb hatóanyagokkal dolgozni. 100%-ban kézzel készült, vegán és állatkísérlet-mentes termékeink vannak, melyek kőölajszármazék, SLS, paraffinolaj mentesek. A mi részünkről ez alapvető gyártási folyamat. A kész termékeket, sok időn át teszteltük magunkon, és kizárólag azután kínáltuk eladásra, miután számunkra is elérte a maximumot amit célként kitűztünk.

Vezető natúrkozmetikai vegyészünk hazánkban szakmájában abszolút élen jár és számos kézműves kozmetikum születésében segédkezett már. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen kiváló szakemberrel dolgozunk.

 

A Krémpatika fontos alapelvei között szerepel az elérhető árképzés is, amit lokális üzemünknek, családi jellegünknek, valamint letisztult arculatunknak is köszönhetünk. Valljuk, hogy a legtöbb esetben a csomagolást és magát a márkát fizetjük meg, nem a tiszta alapanyagtartalmat. A Krémpatikás termékek csomagolása egyszerű és lényegre törő, felesleges körök nélkül. Legyen az egy hajkondícionáló, vagy éppen kézkrém.

Folyamatos termékpaletta-bővítéssel, előre összeállított csomagokkal, szakértelemmel és szeretettel várjuk vásárlóinkat Pannónia utcai üzletünkben is.

Krém Patika „A letisztult minőség”