Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Mindig sima bőr, avagy félre az elhalt hámsejtekkel!

2022. 10. 15. 08:00:00

Ugyan a strandszezonnak már vége, de ez nem jelenti azt, hogy az igényes, ápolt bőrt is sutba kellene vetnünk. A szépségápolás szerves részét képezi az is, hogy a bőr mennyire feszes, ápolt, és hogyan segítjük elő az elhalt hámsejtek eltávolítását. Vannak, akik beérik a fürdőrózsák kínálta lehetőségekkel, mások a mostanság kifejezetten divatos száraz átdörzsölés előnyeit választják. A természetes összetevőket tartalmazó testradírok is kiválóan bevethetőek a simább bőr megvalósításáért.

Hidratálj szőrtelenítés után!

A sima, szőrmentes testfelület sokaknál munkaköri kötelezettség, de a legtöbbeknél inkább önmaguk felé támasztott elvárás. A kényelem, a komfortosság és persze a társadalmi elvárások is szerepet játszanak abban, hogy ma már férfiak és nők egyaránt a csupaszság mellett teszik le a voksot. Válassz bármilyen módszert is erre, a hidratálásról ne feledkezz meg utána. A szőrtelenítési folyamat ráadásul abban is segít, hogy az elhalt hámsejteket eltávolítsd. Vannak azonban olyan testrészek, testtájak, ahol ez nem elég, vagy nem bír létjogosultsággal.

Radírozz a feszességért!

A narancsbőr a popsi és a comb területén nem ismeretlen jelenség a legtöbbek számára. A súlyfelesleggel rendelkezők szinte biztosan találkoznak a kellemetlenséggel, de a normál testsúly sem jelent garanciát a feszes combokra. A pangó nyirokfolyadék, a lerakódó méreganyagok, és az általuk magukhoz vonzott víz a narancshéjra hasonló felületet hoznak létre. A feszességért sokat tehetsz a rendszeres testmozgással és a bőséges folyadékbevitellel. Az eredmények pedig látványosabbá tehetőek azzal, ha bőrradírt is használsz. A finom cukorszemcsék és a természetes hatóanyagok segítenek az elhalt hámsejtek eltávolításában.

Masszírozz az élményért!

Az olajokkal történő masszázs élmény. Oldja a feszültséget, az illatok sajátos egyvelegével varázsol el. Használhatsz sportolás előtt vagy után is olajokat, előtte érdemes kifejezetten a zsírégetést előmozdító, vagy a bemelegítést segítő típusokat előnyben részesíteni.

A száraz átkefélés se maradjon el!

Trend és tényleges hatékonyságához sem fűzhető kétség. A kifejezetten száraz testkeféléshez használható eszköz finomabb, vagy egészen durva sörtékkel is beszerezhető. Akár egy napi 5 perces, a végtagoktól a szív irányába történő masszázs is látványos hatással jár. Kombináld az előzőekben felsoroltakat, és a feszesebb bőr már rövid időn belül garantált.

Írta: Kiss Anita