Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Átláthatóság és fürdőszobában: segítünk megvalósítani!

2022. 08. 24. 08:00:00

A rendezett otthon kérdése időről-időre felmerül. A mai kor embere gyakran úgy véli, hiába pakol és takarít folyamatosan, mégsem sikerül elérnie az igényes otthonról kialakított képet. Nincs ez másként a fürdőszoba esetében sem, ahol sokféle apróság kap helyet, és a törölközők, a szépségápoláshoz és a tisztálkodáshoz szükséges készítmények is nagy számban megtalálhatóak. Mi a megoldás? Gondoltál már arra, hogy egyszerűen rendszerezési szokásaidon múlik a dolog? Tarts velünk, és rendszerezzük együtt a fürdőszobát!

Műanyag vagy rattan?

Ha sorra vennénk az üzletekben, webáruházakban elérhető tárolókat, akkor a műanyag és a rattan típusok közül válogathatnánk. A műanyag kifejezetten praktikus döntés a fürdőszobába, hiszen vízálló, és ma már egészen stílusos darabokra bukkanhatsz. Sokan szeretnék a fürdőszobát egyfajta tényleges szobaként használni. Az aktuális trendek is ebbe az irányba mozdulnak, s így egyre gyakrabban jelennek meg a falakon képek, fotelek, székek a helyiségben, sőt, a fonott, rattan tárolók is nagy népszerűségnek örvendenek. Mindegy, hogy szennyes tartó kosárról van szó, vagy a még használaton kívüli készítményekről, mindenki rátalálhat az ízlésének és a méretbeli igényeinek megfelelő darabokra.

A természetes mindig divatos!

A természetesség soha nem megy ki a divatból, mint azt az előzőekben is olvashattuk. A rattan, fonott tárolók mellett a növényeket ábrázoló képek is kitűnő döntésnek számítanak. Az ablakkal és így napfénnyel ellátott fürdőszobákban a hagyományos, nedvességet kedvelő növények javasoltak, egyébként az eredetire megtévesztően hasonló műnövényekben rejlő lehetőségeket is érdemes kihasználni.

Sok múlik egy jó fürdőszoba szekrényen

A tárolás a megfelelő fürdőszoba szekrénnyel indul. Érdemes felfelé építkezni, és akár a plafonig tartó, beépíthető megoldások mellett letenni a voksot. A polcos változatokra helyezett kosarakkal kétségkívül otthonos hangulat érhető el. Az enteriőr stílusa is múlhat azon, hogy a nagy felületet elfoglaló szekrény milyen megjelenéssel bír. Ne feledkezz meg a falra helyezhető polcokról sem, melyek szintén nagyon divatosak manapság a fürdőszobában.

Praktikus kiegészítők tároláshoz

Hallottál már az ajtóra helyezhető fogasról, ami törölközőkhöz és fürdőköpenyekhez egyaránt megfelelő döntésnek bizonyul? Akár a dekorációs elemek is helyet kaphatnak a megfelelően berendezett, rendszerezett helyiségben. Ezt a már említett polcra, vagy akár a falra akasztva is elhelyezheted. A lényeg mindig az összhangban és a zsúfoltság elkerülésében rejlik. Ez utóbbi kiemelt figyelmet érdemel akkor, ha az egyébként gyakran szűkösnek bizonyuló fürdőszoba stílusos kialakítása a cél.

 

Írta: Kiss Anita