Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Nyelv
Hungarian hu
English en

Nyári bőrápolás - Zselés krémek?

Nyáron nagyon szeretjük az átlátszó zselés krémeket használni. Gyorsan felszívódnak, és könnyű, hidratált érzést keltenek közvetlenül használat után. Mivel általában tartalmaznak valamiféle zselésítőt, a kozmetikai szakemberek még ajánlgatni is szokták őket, hiszen valamiféle passzív réteget képeznek a bőr felszínén, hogy nehezebben párologjon onnan a víz.

Én magam is kíváncsi voltam ezen krémek hatására. Nem vártam tőlük sokat, hiszen a bőrápoláshoz zsiradék kell, de nagyon kíváncsi voltam, hogy működnek a gyakorlatban. Az eredmény nem volt túlzottan kielégítő. Szinte óránként kellett volna kennem az arcomat, hogy a kellemes hidratált érzést fenntartsam. Ha ezt elmulasztottam, akkor úgy kiszáradt a bőröm felülete, hogy radíroznom kellett utána. Gyorsan be is fejeztem a használatát.

Arra azonban jó volt ez a tapasztalat, hogy kijelenthessem: a zsírfázis nélküli krémek többet ártanak a bőrnek, mint használnak, ha nem tudod, hogyan alkalmazd őket. Hiszen nagyon okos dolgok ezek a vizes szérumok és arczselék, rengeteg fontos hatóanyagot tartalmaznak. Csak mindig valamiféle emulziós krém alá kend fel őket, hogy a bőröd védőrétegét is megfelelően karban tarthasd!

Tartalomhoz tartozó címkék: Nyári bőrápolás

Kiszállítás akár 1 napon belül!