Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Nyelv
Hungarian hu

Növesztő szerek hajnövesztő és szempilla növesztő

Növesztő szereink speciális hatóanyaga egy egészen különleges mungó bab és vöröshere kivonat keveréke. A két anyag szimbiózisa miatt krémeink megváltoztatják a szőrnövekedés ciklusát, hogy hosszabb és dúsabb lehessen hajunk, szempillánk és/vagy szemöldökünk. Hatásosságát klinikai tesztek bizonyítják.

Természetesen ezt a modern hatóanyag-kombinációt egy olyan kozmetikumba tettük bele, amitől könnyű lesz használni, és maximalizálja az elérhető effektust. Így Használtunk még hat gyógynövényt, ami anyagcsere-fokozó hatásával maga is segíthető az egészséges szőrnövekedést. A különleges cseppentős kiszerelés pedig egyszerűsíti a termékek használatát.

Nézet:
Rendezés:
Raktáron

A Krémpatika hajnövesztő széruma ezt a klinikailag bizonyított összetételű hatóanyag-kombinációt használja, de ezen kívül még 6 gyógynövényt is, amelyek nyugtató erősítő és anyagcsere fokozó hatással vannak a fejbőrre. A készítmény tartalmaz még panthenolt is, ami a haj és a fejből egészségének kiváló elősegítője. Így ez a komplex összetételű, kizárólag természetes gyógynövénykivonatokat tartalmazó hajnövesztő szérum kiváló hatású.

14.990 Ft
Raktáron

A Krémpatika hajnövesztő széruma ezt a klinikailag bizonyított összetételű hatóanyag-kombinációt használja, de ezen kívül még 6 gyógynövényt is, amelyek nyugtató erősítő és anyagcsere fokozó hatással vannak a fejbőrre. A készítmény tartalmaz még panthenolt

is, ami a haj és a fejből egészségének kiváló elősegítője. Így ez a komplex összetételű, kizárólag természetes gyógynövénykivonatokat tartalmazó hajnövesztő szérum kiváló hatású.

5.990 Ft
Raktáron

Hogyan használd a cseppeket szempilla növesztésre?

A szempilla növesztéshez használd a kisebb kiszerelésű szempillanövesztő termékünket. Cseppents egy cseppet a szérumból egy fülpiszkáló pálcikára és óvatosan ecseteld vele

a szempilláidat. Használata: minden nap, 3 hónapig

1 hónap múlva elég hetente kétszer használni

a szintfenntartó kezelésekhez.

2.990 Ft