Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Nyelv
Hungarian hu
English en

Barnítókrémek 1.

Nyáron mindannyiunkat megkísért, hogy használjuk a barnítókrémeket. A nyárhoz hozzátartozik a barnaság, akkor érezzük igazán szépnek magunkat. Dolgozó nőkként és férfiakként ugyanakkor nehéz természetesen barnulni, így végső esetben barnítókrémekre szorulunk.

Fontos azt tudni, hogy a boltokban kapható barnítókrémek általában nem túl egészségesek a bőrünk számára. Fő hatóanyagként egy DHA nevű komponenst használnak, ami sárgára festi a bőrfelszíni fehérjéket. Ráadásul, ha napsugárzás éri a barnított testfelületet, akkor pont azok a részecskék képződnek nagy számban a bőrünkben, amitől a napvédő krémekkel szeretnénk megvédeni magunkat. A barnítókrém akár többszázszorosára is megnövelheti a káros oxidatív komponensek számát a bőrödben.

Elsősorban pesze azt javaslom tehát, hogy napozz inkább, ha barnulni akarsz. Ha pedig meg akarod gyorsítani a barnulás folyamatát, akkor használd a Krémpatika természetes hatóanyagú barnítókrémét. Ez nemcsak serkenti bőr melanintermelését, így segítve a sötétedését, de még antioxidáns hatóanyagaival védi is a bőrödet a nap káros hatásaitól.

Tartalomhoz tartozó címkék: Nyári bőrápolás

Kiszállítás akár 1 napon belül!