Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

ÚJ Tartósítószer és illatmentes

Lacus Pelso - Mentes Csomag

Pelso mentes csomagunk egészen különleges kozmetikumokat tartalmaz. Nincs bennük sem tartósítószer, sem illatanyag, így 99-100% természetes eredetű anyagokkal szolgálják szépséged.
Ezt az egyedülálló formulát különleges többnyire a Balaton partján készült virágvizeinek, és gondosan válogatott alapanyagokból készült növényi olajainak köszönheti.

Mentes csomagunk 3 kozmetikum csoportot tartalmaz: 
Virágvíz bázisú tonikokat, melyek a legsérülékenyebb kozmetikumok ebben a kínálatban. Tartósságukat a gondosan választott alapnyagoknak köszönhetik. 
Tápláló olajszérumokat, amik növényi olajokkal, és növényi eredetű alapanyagokkal készülnek. Olajszérumaink pillanatok alatt felszívódnak, így akár sminkelés előtti arcápoló rutinban is alkalmazhatók.
valamint krémes arcpakolásokat, amik tápláják, feltöltik és nyugtatják az arcbőrödet.
A mentes csomag kozmetikumaiból egy teljes arckezelést össze tudsz állítani magadnak, megcélozva az egészséges, esztétikus bőr megteremtését. 


NAPI BŐRÁPOLÁSI RUTIN ÖSSZEÁLLÍTÁSA LACUS PELSO MENTES TERMÉKEKKEL

Reggeli rutin: vattapamacs segítségével kend be arctonikkal a bőröd, majd tegyél a tenyeredbe néhány cseppet az olajszérumból, és jól masszírozd be. Ügyelj arra, hogy a használat során a pipetta ne érjen a bőrödhöz, a termék esetleges szennyezésének elkerülése érdekében. Amint a szérum beszívódott a bőrödbe használj fényvédőt a nap káros sugarai ellen.

Esti rutin: vattapamacs segítségével mosd le az arcodat arctonikkal jó alaposan, majd 8-10 csepp olajszérumot oszlass el az arcbőrödön, és jó alaposan masszírozd be. 

Hetente egyszer-kétszer érdemes használni az arcmaszkot is.

Testkezelési rutin: Fürdés után töröld át a bőröd a testtonikkal, majd szükség szerint kend be magad a testápoló olajszérummal.

A mentes csomagban található kozmetikumokat természetesen használhatod együtt más kozmetikumokkal is, akkor az ott leírt használati javaslatokat kövesd!